EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Misiune & Valori

eConsulting contribuie la transformarea informaţiilor critice ale clienţilor în avantaje economice  financiare,  obţinute prin acordarea unei importanţe sporite caracteristicilor următoare:

  • Suntem scalabili şi agili, astfel încât putem răspunde rapid şi eficient la orice provocare
  • Dezvoltăm talentul angajaţilor, ceea ce oferă cunoştinţe şi o experienţă de neînlocuit
  • Investim în parteneriate cu clienţii pentru a fi acolo unde este necesar - de la cele mai simple întrebări până la cele mai mici detalii în cadrul proiectelor demarate
  • Suntem consultativi şi colaborăm mereu cu clienţii noştri în găsirea unei soluţii optime corecte
  • Aplicăm o gamă completă de tehnologii care ţin de implementarea unor soluţii cheie şi tehnologii industriale menite să contribuie la dezvoltarea clienţilor şi
  • Furnizăm cele mai bune rezultate calitative datorită unui management de proiect eficient.

Adaptăm serviciile noastre pentru a satisface necesităţile individuale ale clienţilor, iar aceste angajamente sunt definite de 4 principii:

 

 

COLABORARE

 

Structurăm echipele pentru a spori interacţiunea cu clienţii pe parcursul derulării serviciilor. Fiecare echipă posedă un manager de proiect, iar clientul are acces mereu la o analiză efectivă a serviciilor prestate în orice moment.

 

ACCES

eConsulting se bazează pe menţinerea unor relaţii de colaborare cu experţi din diverse industrii, mediu academic sau autorităţi publice locale. Acest lucru asigură clienţii cu un acces sporit la persoane cu idei şi mentalitate de gândire diferită ce oferă abordări individuale necesităţilor clientului.

 

RECEPTIVITATE

Lucrăm în echipe flexibile astfel încât asigurăm cu profesionalism orice provocare. Avem un potenţial mare de a scala resursele şi a oferi clientului date corecte şi servicii livrate în termen.

 

PRAGMATISM

Toate serviciile şi soluţiile noastre îndeplinesc standardele riguroase de relevantă şi utilitate pentru client, fiind echipate cu o calitate înaltă a acestora. Lucrăm în comun cu clienţii pentru interpreta corect conceptele complexe şi oferi acele date care sunt argumentate, necesare şi credibile pentru client.

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..