EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Cum lucrăm

Clienţii noştri aleg eConsulting, deoarece ştiu că suntem la fel de ambiţios cu privire la viitorul lor, aşa cum sunt ei însuşi. Lucrăm în echipe mixte încă de la iniţierea unui proiect şi construim parteneriate de încredere care oferă în mod constant rezultate rezonabile şi măsurabile cu un nivel continuu de îmbunătăţire a calităţii serviciilor prestate.

Rezultatele noastre sunt realizate prin combinarea experienţei în domeniul consultanţei de afaceri şi livrarea de soluţii software durabile ce permit o transformare a partenerilor noştri şi înţelegere mai aprofundată a afacerii lor şi poziţiei pe piaţă a acestora.

Ne creăm un nume prin livrarea de rezultate oneste, oferite cu perseverenţă şi mereu în concordanţă cu necesităţile clientului, rezultate ce se bazează pe

  • mereu facem ceea ce spunem
  • construim parteneriate deschise şi oneste
  • livrăm rapid rezultate excepţionale
  • utilizăm metoda testate şi de încredere
  • angajăm oameni interesanţi şi experimentaţi.

Creăm cu parteneri noştri o echipă mică care are experienţă funcţională în sectorul de activitate al companiei Dvs., experţi care participă la discuţii încearcă să găsească problemele presante ale afacerii Dvs.

După discuţiile, echipa noastră vă va oferi punctul lor de vedere asupra problemelor companiei Dvs. şi va explica diverse modalităţi aplicabile afacerii ce vor face referire directă asupra abordărilor asumate. În cazul în care discuţiile progresează în direcţia dorită de ambele părţi,  propunem un contract de angajament şi discutăm taxele de plată.

Fiind o firmă mică de consultanţă ce operează un model unic de afaceri, nu suntem obligaţi a acoperi cheltuieli de gestiune costisitoare. Avem, prin urmare libertatea de a stabili preţuri accesibile pentru client, bazate pe echitate şi stabilite mult mai liber decât în cadrul firmelor tradiţionale.

Curs BNM25.09.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..