EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Clienţi & Recomandări

Servicii calitative executate în termeni restrân?ii de timp

Echipa eConsulting a intervenit acolo unde necesităţile companiei noastre erau cele mai stringente. Serviciile prestate au fost foarte bine executate, calitativ şi în termeni foarte restrânşi de timp.

Denumirea întreprinderii : Pronancons SRL
Funcţia : Gorbatovschi Veaceslav, Director

CLIENŢI

Denumirea întreprinderii : Pronancons SRL
Parteneri din : 2011
Proiectul : Proiect investiţional

Modul profesional de prestare a serviciilor

Prin prezenta dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesional în care Eficient Consulting SRL a acordat serviciile de consultanţă în planificare afacerii companiei noastre Euro Yarns SRL.

Suntem în colaborare cu compania Eficient Consulting SRL deja de 1 an de zile, iar această scrisoare asigură că am găsit în angajaţii acesteia profesionişti cu capacităţi de analiză deosebite.

Suntem de părere că noile servicii care sunt lansate de compania Eficient Consulting SRL urmează a fi servicii profesioniste, prestate de angajaţi bine instruiţi, cu un simţ al responsabilităţii şi orientaţi mereu către necesităţile individuale ale fiecărui client.

În calitate de Director al Euro Yarns SRL recomand compania Eficient Consulting SRL ca un bun partener şi suntem sigură că colaborarea noastră este abia la început de cale.

Denumirea întreprinderii : Euro Yarns SRL
Funcţia : Ingrid Granciuc, Administrator

Denumirea întreprinderii : Euro Yarns SRL
Parteneri din : 2011
Proiectul : Servicii de consultanţă

Un înalt profesionalism

Am dori să subliniem că Tehelectro-SV SRL a fost foarte mulţumită de serviciile de consultanţă asigurate de compania EFICIENT CONSULTING SRL.

Consultanţii EFICIENT CONSULTING SRL ai dat dovadă de un înalt profesionalism în realizarea proiectului, iar acesta a fost predat în condiţii foarte bune, la termenul menţionat în contract şi a răspuns pe deplin cerinţelor noastre.

De aceea, vom recomanda compania EFICIENT CONSULTING SRL şi altor firme care solicită servicii de consultanţă şi evaluare a bunurilor imobile.

Denumirea întreprinderii : Tehelectro-SV SRL
Funcţia : Viorel Petelea, Director

Denumirea întreprinderii : Tehelectro-SV SRL
Parteneri din : 2012
Proiectul : Servicii de consultanţă

Calitatea deosebit? a serviciilor prestate

Îmi exprim aprecierea faţă de colaborarea companiei noastre, Transcon-M S.A. cu compania EFICIENT CONSULTING SRL.

Am ales să colaboră cu compania EFICIENT CONSULTING SRL ca furnizor de servicii de consultanţă, datorită calităţii deosebite a serviciilor prestate şi a eficienţei procesului de consultanţă oferit.

Totodată, echipa de experţi a EFICIENT CONSULTING SRL, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opţiuni şi soluţii pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de consultanţă.

În concluzie, recomand compania EFICIENT CONSULTING SRL ca fiind un colaborator profesionist şi de încredere pentru orice companie sau instituţie financiară cu care va relaţiona şi apreciez serviciile sale de calitate şi flexibilitatea soluţiilor oferite care o diferenţiază într-un mod favorabil de competitorii săi. 

Denumirea întreprinderii : Transcon-M S.A.
Funcţia : Ruslan Chitoroagă, Director

Denumirea întreprinderii : Transcon-M S.A.
Parteneri din : 2012
Proiectul : Servicii de consultanţa

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..