EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Evaluarea complexului de bunuri mobile

Evaluarea complexului de bunuri mobile (active circulante) este un serviciu de evaluare prestat de companiile locale, dar care nu posedă o cerere prea mare comparativ cu celelalte servicii. Argumentarea acestei situaţii vine din specificul economiei locale cu referire la faptul că evaluarea activelor circulante se face preponderent pentru asigurarea unui împrumut. Pentru a efectua o evaluare a acestor bunuri nu e necesară posedarea unui certificat de evaluare, iar instituţiile bancare au proprii evaluatori, stabilind preţuri în dependenţă de relaţia instituţie de finanţare – client.

Evaluarea individuală a complexului de bunuri mobile (active circulante) oferită de Eficient Consulting vine să rezolve o situaţie ce se creează în relaţiile client-instituţie finanţatoare: solicitantul de credit va dori mereu să majoreze valoarea de piaţă a activelor circulante pentru a lua o sumă mai mare de credit, iar experţii bancari vor diminua cât mai mult această valoare pentru a-şi acoperi riscurile în caz de insolvabilitate şi a vinde respectivele active cât mai rapid.

Evaluarea efectuată de Eficient Consulting vine să acopere acest gol dintre cele 2 părţi, reuşind să presteze acele servicii de care vor fi mulţumiţi atât experţii bancari cât şi beneficiarul evaluării.

Pentru evaluarea activelor circulante sunt necesare cele mai diverse documente şi informaţii, printre care:

  • Certificat înregistrare+Extras CÎS (buletin pentru persoane fizice)
  • Document ce confirmă dreptul de proprietate (contracte, facturi, facturi-invoce, etc.)
  • Denumirea completă a bunurilor
  • Numărul de inventar şi valoarea de bilanţ, etc.

Valoarea serviciilor de evaluare a complexului de bunuri mobile şi perioada de prestare a acestora se stabileşte pentru fiecare beneficiar în parte, fiind strict dependentă de tipul evaluării şi obiectul evaluării. În orice moment puteţi contacta unul din evaluatorii noştri sau puteţi veni la oficiul companiei pentru a afla detalii referitoare la serviciile de evaluare solicitate

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..