EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

EVALUĂRI

DE CE NE TREBUIE O EVALUARE?

Doriţi să procuraţi un apartament şi nu cunoaşteţi valoarea reală de piaţă a acestuia? Aveţi nevoie de finanţare şi nu cunoaşteţi ce sumă maximă să solicitaţi în dependenţă de imobilul depus în gaj? Aveţi nevoie de o reevaluare? Sunteţi în litigiu şi nu ştiţi cum să repartizaţi valoarea imobilului? Oricare ar fi necesitatea Dvs. noi vom fi mereu aproape oferind servicii de evaluare eficiente şi în timp real.

Astăzi, evaluarea bunurilor imobile este efectuată luând în considerare că fiecare bun imobil prezintă prin sine un produs. Astfel, ca şi evaluarea oricărui produs, evaluarea bunului imobil trebuie să se efectueze cu o deosebită atenţie, astfel încât în final clientul să obţină un raport de evaluare reprezentativ şi recomandări pentru utilizarea evaluării efectuate.

Orice bun imobil pe care doriţi să îl evaluaţi, posedă anumite caracteristici care se iau în considerare la stabilirea valorii bunului în procesul evaluării. Mai mult de atât aceste caracteristici sunt atât de diferite, încât doar un evaluator profesionist şi cu experienţă în evaluarea bunurilor imobile va putea să ofere servicii de evaluare competitive în care vor fi analizate aspectele diverse ale unui bun imobil sau alte altuia.

În aceste condiţii, dacă vă apare întrebarea – cum să evaluez bunul imobil cât mai corect, Eficient Consulting SRL vă oferă servicii eficiente şi profesioniste în soluţionarea acestei probleme.

Aflarea valorii de piaţă a bunurilor imobile presupune că fiecare client va obţine informaţiile verifice referitoare la preţul de piaţă al bunului său imobiliar. Evaluatorul va inspecta bunul evaluat şi va efectua toate calculele şi analizele necesare pentru stabilirea valorii de piaţă reale a bunurilor imobile, astfel încât evaluarea dată o veţi putea utiliza pentru:

  • Privatizarea bunurilor imobile
  • Obţinerea unui credit bancar
  • Comercializarea bunului imobil
  • Depunerea în capitalul statutar sau alte activităţi.

Evaluatorii noştri sunt mereu la dispoziţia Dvs. pentru a da un răspuns corect la orice întrebarea a Dvs., pentru aceasta fiind suficient de a contacta oricare din evaluatorii noştri sau a stabili o vizită la oficiul companiei.

În cadrul Eficient Consulting, la solicitarea de efectuare a evaluării bunurilor imobile aveţi posibilitatea de a stabili evaluatorului sarcini concrete. Astfel, veţi putea solicita o evaluare de piaţă a bunului imobil car constă din: valoarea de piaţă - suma estimată pentru care un bun poate fi schimbat la data evaluării între un cumpărător hotărât să cumpere şi un vânzător hotărât să vândă, într-o tranzacţie liberă; valoarea de reconstituire - suma cheltuielilor totale necesare pentru crearea clădirii sau a construcţiei evaluate, calculată în baza preţurilor de piaţă existente ţinând cont de uzura lui; valoarea de investiţie - valoarea bunului imobil determinată în baza rentabilităţii lui pentru un investitor concret, etc.

Stabilirea valorii de piaţă a oricărui bun permite beneficiarului evaluării de a cunoaşte valoarea de piaţă reală a acestuia, ţinând cont de experienţa evaluatorilor companiei şi cunoştinţele companiei în celelalte domenii de activitate.

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..