EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Plan de reducere a costurilor

În perioade de criză, în ciuda eforturilor depuse, vânzările scad şi este imprevizibil activitatea de ajustare a costurilor. Multe întreprinderi gândesc că au făcut totul posibil, că nu se mai poate ajusta nimic fără a aduce prejudicii afacerii. Realitatea este că de multe ori există alternative ce permit noi economii.

Facem o revizie exhaustivă a cheltuielilor. Oferim propuneri de reduceri, renegocierea contractelor cu furnizorii, modificarea furnizorilor sau soluţii alternative. Doar dacă este esenţial, vom propune ajustarea numărului de angajaţi la volumul de vânzări bazându-ne pe productivitatea medie a fiecărei activităţi.

Chiar şi o activitate profitabilă poate întâmpina dificultăţi în gestiunea numerarului. Analizând fluxurile de numerar ale întreprinderii Dumneavoastră, în special furnizorii, clienţii şi stocurile, propune soluţii pentru majorarea rapidă a acestora. Cunoscând necesităţile financiare ale întreprinderii şi posibilele efecte de sezoniere ale activităţii vă vom ajuta şi susţine în negocierea condiţiilor cu banca Dumneavoastră.

Pentru elaborarea unui Plan de reducere a costurilor sau a unui Plan de optimizare a fluxurilor de numerar pentru afacerea Dumneavoastră vă rugăm să luaţi legătura cu unul din experţii eConsulting care va fi încântat să rezerve o întâlnire. Formularul INTERESTED? GET YOUR QUOTE este modalitatea simplă şi comodă pentru ca experţii noştri să vă contacteze în cel mai scurt timp.

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..