EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Plan de reducere a costurilor

În perioade de criză, în ciuda eforturilor depuse, vânzările scad şi este imprevizibil activitatea de ajustare a costurilor. Multe întreprinderi gândesc că au făcut totul posibil, că nu se mai poate ajusta nimic fără a aduce prejudicii afacerii. Realitatea este că de multe ori există alternative ce permit noi economii.

Facem o revizie exhaustivă a cheltuielilor. Oferim propuneri de reduceri, renegocierea contractelor cu furnizorii, modificarea furnizorilor sau soluţii alternative. Doar dacă este esenţial, vom propune ajustarea numărului de angajaţi la volumul de vânzări bazându-ne pe productivitatea medie a fiecărei activităţi.

Chiar şi o activitate profitabilă poate întâmpina dificultăţi în gestiunea numerarului. Analizând fluxurile de numerar ale întreprinderii Dumneavoastră, în special furnizorii, clienţii şi stocurile, propune soluţii pentru majorarea rapidă a acestora. Cunoscând necesităţile financiare ale întreprinderii şi posibilele efecte de sezoniere ale activităţii vă vom ajuta şi susţine în negocierea condiţiilor cu banca Dumneavoastră.

Pentru elaborarea unui Plan de reducere a costurilor sau a unui Plan de optimizare a fluxurilor de numerar pentru afacerea Dumneavoastră vă rugăm să luaţi legătura cu unul din experţii eConsulting care va fi încântat să rezerve o întâlnire. Formularul INTERESTED? GET YOUR QUOTE este modalitatea simplă şi comodă pentru ca experţii noştri să vă contacteze în cel mai scurt timp.

Curs BNM24.10.2021

EUR 20.3153 0.0000 MDL
USD 17.4523 0.0000 MDL
RON 4.1064 0.0000 MDL
RUB 0.2454 0.0000 MDL
GBP 24.0904 0.0000 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..