EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Asistenţă bancară

Documentaţia necesară solicitării finanţării din fonduri internaţionale este diferită pentru fiecare proiect în parte. Prin intermediul acestor servicii eConsulting oferă suport companiilor interesate la încheierea contractelor de creditare în cadrul diverselor proiecte de finanţare existente pe piaţa locală.

La contractarea unui credit, companiile se confruntă cu dificultăţi ce ţin de prezentarea documentelor şi contractelor de procurare. Deseori, contractele nu stipulează expres condiţiile de procurare ori includ condiţii care nu sunt acceptate de finanţatori. Serviciile oferite de eConsulting pentru companiile interesate cuprind o analiză detaliată a proiectului finanţat, a clauzelor contractuale şi vin cu idei şi opţiuni de procurare care necesită a fi incluse în contractele respective. Reuşita implementării proiectelor de investiţii este o prioritate pentru orice companie, iar eficienţa acestor proiecte este prioritatea eConsulting.

Susţinerea eConsulting este lesne de înţeles atunci când apelaţi la programe de finanţare precum:

Fiecare din aceste programe de finanţare sunt axate pe corectitudinea elaborării documentaţiei de finanţare şi respectare a condiţiilor impuse de fiecare în parte. Cunoştinţele acumulate de eConsulting în acest domeniu vor contribui la economisirea timpului pentru pregătirea documentelor şi vor pune accentul pe criteriile de eligibilitate ale fiecărui proiect.

Pentru a aplica la serviciile de consultanţă eConsulting aferente Pregătirii documentaţiei pentru bancă aferentă unui proiect de creditare curent vă rugăm să luaţi legătura cu unul din experţii eConsulting care va fi încântat să rezerve o întâlnire. Formularul INTERESTED? GET YOUR QUOTE este modalitatea simplă şi comodă pentru ca experţii noştri să vă contacteze în cel mai scurt timp.

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..