EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

CONSULTANŢĂ

Serviciile de Consultanţă în afaceri sunt elementul principal al activităţii noastre. Relaţiile stabilite în cadrul acestor servicii urmăresc menţinerea responsabilităţii şi confidenţialităţii clienţilor pe un interval lung de timp, cu prioritatea de transformare a acestora în partenerii eConsulting cu care lucrăm şi oferim propunerile experţilor pe toată extensia dezvoltării lanţului valoric.

Suntem specializaţi în diverse domenii ale planificării afacerii ceea ce generează spaţii de referinţă pe piaţă. Oferim servicii eficiente ce aduc o valoare suplimentară aferentă clienţilor noştri şi toate acestea se le putem realiza doar ca urmare a unei echipe de experţi bine instruiţi.

Serviciile eConsulting în Management Consulting sunt axate pe 3 nivele:

  • I. servicii strategice pentru că pun accentul pe conducere şi departamentul executiv axându-se pe necesităţilor strategice ale întreprinderilor precum sunt procurările, intrarea pe noi pieţe, restructurarea organizaţională, management strategic şi organizaţional; 
  • II. servicii ramurale pentru că explorăm noi domenii de oportunitate dincolo de prestarea serviciilor convenţionale de planificare a afacerii;
  • III. servicii pentru afaceri pentru că oferă soluţii personalizate adaptate la necesităţile clienţilor, atât la nivel organizaţional, cât şi funcţional, asigurând o combinare a obiectivelor impuse cu rezultatele financiare obţinute, prin implementarea de noi oportunităţi, inclusiv produse noi, obiective de vânzări, soluţii informaţionale, etc.

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..