EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

De ce eConsulting

Suntem o companie locală în furnizarea de consultanţă şi servicii IT, cu o bază de clienţi alcătuită din companii cu genuri de activitate din diverse domenii ale economiei. Avem un obiectiv măsurabil, care prevede majorarea performanţei afacerilor clienţilor noştri, oferindu-le consultanţă şi soluţii inovatoare ce aduc o valoare măsurabilă afacerii lor.

Abilitatea noastră de a livra excelenţă operaţională înseamnă că suntem întotdeauna gata şi putem să ne ajutăm clienţii să găsească soluţiile optime la orice necesitate apărută. De asemenea, punem mult accentul pe înţelegerea şi satisfacerea nevoilor şi priorităţilor clienţilor noştri, incluzând obiectivele lor de durabilitate.

eConsulting pune preţ pe persoană şi încearcă să ofere un echilibru adecvat între muncă şi viaţă, pentru ca un om fericit şi motivat poate aduce o valoare inestimabilă clienţilor şi colegilor. Suntem într-o expansiune permanentă şi căutând mereu noi colegi să ni se alăture.

 


 

Modalitatea de aplicare

Căutăm cei mai buni oameni, iar Dvs. căutaţi cea mai bună companie prin intermediul căreia să vă exprimaţi, utilizaţi şi dezvoltaţi talentele. Aşadar, vă rugăm să urmaţi cu atenţie cei trei paşi de mai jos pentru a vă asigura că procesul de aplicare decurge uşor.

 

  • Pasul 1: Aplicaţia

Cel mai uşor mod de a aplica pentru o poziţie este online – mai uşor pentru Dvs. şi ne ajută şi pe noi să vă procesăm aplicaţia mai repede. Puteţi începe vizitând Poziţii Vacante, iar aici veţi găsi informaţiile de care aveţi nevoie. Noi vă vom trimite apoi confirmarea primirii aplicaţiei Dvs. prin email.

 

  • Pasul 2: Preselecţia

Aplicaţia Dvs. va fi vizionată de echipa noastră cu experienţă. Vor urmări cât de bine vă potriviţi rolului în companie în termeni de experienţă, rezultate academice, abilităţi şi competenţe, dar suntem interesaţi şi de motivele Dvs., de aspiraţii şi de ambiţii.

 

  • Pasul 3: Interviul

Dacă dorim să mergem mai departe cu aplicaţia Dvs., vă vom chema la un interviu. Acesta ne va da posibilitatea de a ne cunoaşte, pe parcursul unui proces deschis, sincer şi obiectiv. Numărul de interviuri la care va trebui să participaţi depinde de poziţie şi, în unele cazuri, va trebui să parcurgeţi o evaluare. Înţelegem că timpul Dvs. este preţios, aşa că vom încerca să încheiem procesul în termen de câteva zile. Oricare ar fi rezultatul, suntem dedicaţi să transformam aceasta într-o experienţă pozitivă. 

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..