EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Pe cine căutăm

În cadrul eConsulting suntem mereu în căutarea de persoane inteligente, care învaţă rapid, cu un potenţial de energie înalt şi capacitate demonstrată de obţinere a rezultatelor.

Depunem eforturi considerabile în selectarea, interviul şi procesul de evaluare pentru a ne asigura că experienţa şi abilităţile personale nu sunt unicele valori, cultura companiei şi valorile acesteia sunt pe deplin înţelese şi acceptate de orice persoană.

Punem accentul pe experienţă, însă dacă aceasta este un punct mai slab, atunci atenţia cea mai mare este pusă pe capacitatea de convingere a oricărei persoane şi motivaţia acesteia de a lucra în cadrul echipei noastre. Candidaţii de succes în domeniul consultanţei vor avea o experienţă relevantă în domeniu care vor să aplice, o cunoaştere detaliată a industrie de consultanţă în afaceri şi consultanţă IT, capacităţi demonstrate de cunoştinţe educaţionale în finanţe, management, contabilitate, IT, economie sau alte specialităţi.

Accesul în companiei se poate face la diverse nivele, incluzând:

  • Manager
  • Asociat
  • Analist
  • Consultant junior
  • Programator, ş.a.

Credeţi că eConsulting este potrivită pentru Dvs.?

Dacă consideraţi că posedaţi acele calităţi de a vă alătura echipei eConsulting, nu ezitaţi a ne contacta sau aplica la Posturile Vacante.

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..