EFICIENŢĂ. ÎNCREDERE. PROFESIONALISM.
     Contacte

Cultura companiei

Cultura companiei se creează în fiecare zi cu ajutorul tuturor profesioniştilot motivaţi şi dedicaţi care lucrează aici. Valorile sunt importante pentru noi şi se exprimă în felul în care lucrăm împreună şi cu clienţii noştri.

Cu ajutorul profesioniştilor am creat unul dintre cele mai multidisciplinare, diverse şi entuziaste medii de lucru. Comunicarea deschisă, informală, flexibilă dă tonul în compania noastră. Lucrăm împreună pentru a livra soluţii de top, pentru nevoile fiecăruia, aşa cum aşteaptă şi clienţii noştri. Soluţii care nu pot veni decât de la echipe cu idei noi, perspective diferite şi fler individual.

Clienţii ştiu că se pot baza pe noi pentru a fi nu doar versatili şi inventivi, dar şi pentru a lucra în continuu pentru a le înţelege cât mai bine afacerea.

 

Declaraţia angajatorului eConsulting

 

eConsulting va crea valoare comercială pentru acţionarii şi clienţii noştri, după ce ajungem la un echilibru corect între obiectivele companiei şi aspiraţiile angajaţilor. Propunerea de valori a eConsulting faţă de angajaţii săi se bazează pe recunoaşterea faptului că valoarea înseamnă ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Acest lucru poate include o carieră, succesul financiar, dezvoltarea aptitudinilor personale, o cunoaştere personală profundă şi un portofoliu vast de experienţe sau un bun echilibru muncă/viaţă.

  • Succesul afacerii noastre se leagă direct de calitatea oamenilor.
  • Este prioritatea noastră să ne asigurăm că oamenii noştri au aptitudinile necesare şi experienţa, pentru a satisface nevoile clienţilor noştri.
  • Lucrăm continuu pentru a aduce împreună aspiraţiile personale cu nevoile afacerii, susţinându-ne oamenii în construcţia propriilor lor cariere.

Nu mai există soluţii simple în lumea consultanţei în afacei sau IT - pentru că sunt prea puţine probleme simple.

În calitate de consultant în afaceri şi tehnologii, ne orientăm spre accelerarea progresului şi livrarea de rezultate eficiente pentru clienţi. Studiem toate aspectele referitoare la cum oamenii, tehnologiile şi afacerile se intersectează pe diferite pieţe şi oferim recomandări specifice pentru fiecare client.

Suntem flataţi de faptul că clienţii ne văd un pic diferiţi - consultanţi şi IT experţi cu experienţă în implementări şi recomandări. Nu facem tehnologii doar de dragul tehnologiei. Percepem modelele de afaceri individuale şi presiunile competitive ale fiecărui client.

Oferim fiecărui client un fel de avantaj competitiv care il va ajuta să-şi atingă obiectivele şi satisfacă necesităţile, iar aceasta e doar datorită faptului că clientul este pe primul plan şi succesul lui contează.

Cariera Dvs. la eConsulting poate lua o mulţime de drumuri şi forme. Asta nu înseamnă lumi diferite. Lucrul la eConsulting înseamnă comunicare intensă între discipline, în cadrul proiectelor unde expertizele se suprapun. Hotarele sunt acolo doar pentru a fi încălcate iar şi iar.

Consultanţii noştri sunt printre cei mai buni. Ca unul dintre consultanţii noştri, veţi oferi clienţilor cunoştinţe şi experienţa de ultimă generaţie, abordări şi soluţii ce îi vor ajuta să anticipeze, să se adapteze şi să gestioneze schimbările. ÎI veţi consilia în ceea ce priveşte deciziile referitoare la investiţiile în diverse domenii. Înţelegerea Dvs. le permite clienţilor să înţeleagă problemele majore cu care se confruntă şi să obţină avantaje competitive durabile. Veţi formula noi strategii de brand şi soluţii unice ce vor avea un impact la cel mai înalt nivel asupra afacerilor clienţilor noştri. Veţi crea soluţii strategice de nivel înalt şi veţi aduce noi curente de gândire în procesele comerciale.

 

Curs BNM28.01.2023

EUR 20.3287 -0.0088 MDL
USD 17.5164 -0.0243 MDL
RON 4.1075 -0.0024 MDL
RUB 0.2487 -0.0009 MDL
GBP 24.1001 +0.0441 MDL

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..

Transmis cu succes !!!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp..